Hulp-Op-Afstand

Computer problemen op afstand oplossen klinkt mooi en DAT IS HET OOK!

Softwarematige computer problemen betekent voor u vaak een ramp dat veel tijd, ergernis en geld kost. De meeste van die problemen kan CWare vaak snel oplossen. Regelmatig zelfs al met één telefoontje. Als het telefonisch echter niet lukt hoeft CWare niet meer iemand persoonlijk langs te sturen om het probleem te onderzoeken.
CWare kan met haar ‘Hulp op afstand’ service, veel van deze problemen tegenwoordig op afstand analyseren en vaak ook oplossen. CWare kijkt dan op haar eigen PC met u mee en kan (terwijl u precies ziet wat er gebeurt) zelfs de controle van uw PC overnemen. Op die manier kan uw PC snel, doeltreffend en vakkundig worden onderzocht. Doordat CWare niet direct naar u toe hoeft te komen zijn de kosten voor u veel lager en wordt u sneller (meestal direct) geholpen. Kortom: hulp op afstand is aanzienlijk voordeliger en kost zowel u als mij veel minder tijd.

Wat heeft u nodig?

  1. Een internet verbinding (LET OP: zonder een goed werkende internetverbinding is hulp op afstand niet mogelijk).
  2. Uw telefoon om contact op te nemen met CWare.
  3. Het kleine programmaatje dat u via deze knop  ‘Hulp op afstand’ kunt downloaden.


Hoe werkt het?

  1. Neem telefonisch contact op met CWare.
  2. Door op het icoontje ‘Hulp op afstand’ te klikken krijgt u een scherm te zien met een ID en een Password. Beide geeft u telefonisch door aan CWare.
  3. In datzelfde scherm ziet u dat de stabiele beveiligde verbinding met de computer van CWare tot stand is gebracht.
  4. Volg de eventuele aanwijzingen van CWare op.
  5. Nadat het probleem is opgelost kunt u simpelweg het programma afsluiten en/of verwijderen. De beveiligde verbinding wordt verbroken.
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.