Software-Development

Heeft u behoefte om uw bedrijfsprocessen (verder) te optimaliseren met software die helemaal afgestemd is op uw bedrijf? Met de kennis en ervaring van CWare kan dit worden gerealiseerd. Uiteraard maakt CWare voor de ontwikkeling gebruik van de modernste technieken.

CWare begeleidt de software ontwikkeling van A tot Z. Aan de hand van gesprekken met de betrokken mensen binnen uw organisatie maken wij een duidelijk functioneel ontwerp. Dit ontwerp wordt uitvoerig met de betrokkenen besproken, geëvalueerd en waar nodig aangepast. Hierdoor wordt de kans op onduidelijkheden tijdens het ontwikkelingsproces tot een minimum beperkt. Vervolgens wordt het ontwikkeltraject gestart. Ook dan houden we nauw contact met de betrokken mensen zodat er zelfs tijdens dit proces nog veel invloed is op de uitkomst. Uiteraard kunnen we daarna ook voor het onderhoud van de site zorgen, zodat u zich kunt blijven focussen op uw eigen bedrijf. U heeft binnen CWare één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Of uw software nu op het web of op een single systeem moet gaan draaien, wij adviseren u over de beste oplossing voor uw bedrijf. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de software te koppelen aan bestaande systemen binnen uw organisatie. Hierdoor ontstaat optimale software die volledig is afgestemd op uw organisatie.

Software ontwikkeling van CWare in het kort:

  • Software ontwikkeling specifiek afgestemd op uw bedrijf.
  • Inzicht in uw processen.
  • Efficiënter bedrijfsproces.
  • Minder fouten door digitale verwerking.

Software installaties

Ook voor software installaties of her-installaties kunt u bij CWare terecht. CWare adviseert u ten alle tijden vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.