Lise Gerson Lohman photography

Door Lise Gerson Lohman photography werd ik gevraagd om de layout van haar oude website na te bouwen. Waarbij de paginering en de diverse foto rubrieken en het menu in overleg werden verbeterd en aangepast.

Lees meer

Zambeziclub

Voor de Zambeziclub ontwikkelde CWare een website die met als belangrijkste speerpunten, Informatievoorziening van bestuur aan clubleden, communicatie tussen clubleden onderling, en inschrijvingen voor nieuwe leden en clubactiviteiten.

Lees meer

Cibaf

In nauwe samenwerking met Cibaf is een website ontwikkeld met een door hen zelf te beheren folder bestelsysteem. Diverse bekende foto speciaalzaken kunnen hier folders van o.a. Canon en Nikon selecteren/bestellen die dan door Cibaf worden geleverd.

Lees meer

Ripverf

Voor Ripverf ontwikkelde CWare een nieuwe website waarop duidelijk het grootste deel van hun assortiment te zien is en waarop schilders direct verf en/of schildersgereedschap kunnen bestellen.

Lees meer

Peperclip

Peperclip is een HR adviesbureau met ondersteuning van de Hogeschool van Amsterdam waar young professionals zich met kortlopende projecten inzetten om organisaties innovatief en toekomstgericht advies te leveren op een HR vraagstuk. CWare ontwierp in 2013 in nauwe samenwerking met de studenten van de HvA een moderne en eigentijdse website.

Lees meer