HomeserviceVanDerStelt

In nauw overleg met Chiel van der Stelt van HomeserviceVanDerStelt heb ik een nieuwe website gebouwd. Ook het onderhoud van de website wordt door CWare gedaan.

Lees meer

DesDream

In nauw overleg met Désirée Oremus van DesDream heb ik, haar reeds bestaande website compleet vernieuwd. Ook het onderhoud van de website wordt door CWare gedaan.

Lees meer

Dragontown

In nauw overleg Chinees specialiteiten restaurant Dragon Town heb ik, hun reeds bestaande website gerestyled en aangepast. Ook het onderhoud van de website wordt door CWare gedaan.

Lees meer

Lise Gerson Lohman photography

Door Lise Gerson Lohman photography werd ik gevraagd om de layout van haar oude website na te bouwen. Waarbij de paginering en de diverse foto rubrieken en het menu in overleg werden verbeterd en aangepast.

Lees meer

CWare

Een kant-en-klare CWare WordPress website Op korte termijn een goede WordPress website nodig? Ben je een startende ondernemer en/of heb je weinig budget? Wat kun je verwachten: – Ik zorg ervoor dat de website live/online komt, geen technisch gedoe voor jou. – Indien gewenst help ik je bij het zoeken naar hosting (hosting zelf is […]

Lees meer