HomeserviceVanDerStelt

In nauw overleg met Chiel van der Stelt van HomeserviceVanDerStelt heb ik een nieuwe website gebouwd. Ook het onderhoud van de website wordt door CWare gedaan.

Lees meer

DesDream

In nauw overleg met Désirée Oremus van DesDream heb ik, haar reeds bestaande website compleet vernieuwd. Ook het onderhoud van de website wordt door CWare gedaan.

Lees meer

Dragontown

In nauw overleg Chinees specialiteiten restaurant Dragon Town heb ik, hun reeds bestaande website gerestyled en aangepast. Ook het onderhoud van de website wordt door CWare gedaan.

Lees meer

CWare

Een kant-en-klare CWare WordPress website Op korte termijn een goede WordPress website nodig? Ben je een startende ondernemer en/of heb je weinig budget? Wat kun je verwachten: – Ik zorg ervoor dat de website live/online komt, geen technisch gedoe voor jou. – Indien gewenst help ik je bij het zoeken naar hosting (hosting zelf is […]

Lees meer

European Test Services (ETS)

Door mijn ervaring bij op de Testing Division van ruimtevaart organisatie ESA-ESTEC ben ik door de European Test Services (ETS) gevraagd om een database systeem te ontwikkelen voor het beheer en uitlenen van o.a. diverse connectoren. Deze connectoren die bij het testen van satellieten in vacuum-kamers worden gebruikt zijn erg kwetsbaar en duur, vandaar dat […]

Lees meer