Webdesign

Tegenwoordig zoeken veel mensen op internet naar bedrijven die door hen gewenste producten of diensten leveren. Wanneer een potentiële klant uw bedrijf tegenkomt tussen de zoekresultaten is uw website het eerste dat zij van uw bedrijf zien. Uiteraard wilt u op dat moment een zo goed mogelijke indruk maken. Hierdoor is de website dan ook steeds meer uw digitale visitekaartje en een potentieel middel om klanten aan u te binden.

Een goede eerste indruk

Een mooi ontewerp is de eerste indruk die een bezoeker niet alleen van uw website maar ook van uw bedrijf krijgt. Ik maak in nauwe samenwerking met u en/of uw medewerkers een ontwerp dat volledig bij uw bedrijf past.

Gebruikersvriendelijkheid

Naast het uiterlijk van de website, is het minstens zo belangrijk dat on-line bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Het is dus van groot belang dat het ontwerp van een website naast mooi ook functioneel en overzichtelijk is. Ik zorg er dan ook voor dat op uw website in een oogopslag duidelijk is waar uw bedrijf voor staat en voor welke diensten en/of producten ze bij u terecht kunnen.

Vindbaarheid

Als we dan een mooie en gebruiksvriendelijke website gemaakt hebben, willen we natuurlijk ook dat uw potentiële klanten deze goed kunnen vinden. Dat betekend dat uw website onder andere zoekmachine vriendelijk met zijn. Ook daarin sta ik u bij door bijvoorbeeld samen met u zoekwoorden te definiëren. We zijn gespecialiseerd in website ontwikkeling en kunnen u dan ook van dienst zijn bij ieder aspect dat komt kijken bij het ontwikkelen van een website.

Mogelijkheden

Ik ga samen met u op zoek naar een ontwerp voor een website die bij u en uw bedrijf past. Daarbij houd ik rekening met uw eisen en wensen, maar houdt ik ook rekening met de behoeftes van uw doelgroep. Het doel van uw website is tenslotte het bereiken van klanten in uw doelgroep.Er is op het gebied van website ontwikkeling heel veel mogelijk, van een simpele, strakke website met weinig of geen poespas tot een website met uitgebreide uiterlijke en/of technische oplossingen. Uiteraard houdt ik ook rekening met uw budget.

Waarom CWare?

  • Heldere communicatie en afspraken vooraf.
  • Ruime ervaring en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van webdesign.
  • Nauw overleg met de opdrachtgever  en/of de betrokken personen. 
  • Tijdens de ontwikkeling en het bouwen regelmatig updates over de vorderingen (bijvoorbeeld door het verstrekken van scherm afdrukken)
  • Betrokkenheid tijdens het hele process (er kunnen voortdurend wensen en/of commentaar kenbaar worden gemaakt en besproken).
  • Lage kosten door de kleinschalige aanpak van een eenmansbedrijf.
  • Geen verrassingen achteraf.

CWare maakt een website die aan uw wensen voldoet, voor een prijs die bij uw budget past!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.